Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la plasarea comenzii sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Inapoierea banilor se va face , conform OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, dar se poate amana rambursarea pana cand se primeste coletul, sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. 

Inapoierea banilor se face doar prin transfer bancar, dupa ce firma a primit coletul si l-a verificat. 

Comenzile plasate pe persoana juridica nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Buymall.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (spre exemplu: produse deteriorate, purtate, rupte, cu obiecte lipsa, inclusiv elementele de impachetare, etc.)

*Toate termenele de expediere si livrare se calculeaza in zile/ore lucratoare !

In momentul lansarii unei comenzi clientul este de acord cu termenii si toate conditiile prezentate mai sus.

Buymall.ro isi rezerva dreptul de a anula unilateral orice comanda, fara un anumit motiv si fara a anunta cumparatorul.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing